Essence Shape Your Face Kontür Paleti

Şubat 16, 2017

Merhabalar!

Kozmela'dan ihtiyaca yönelik bir alışveriş yaparken sırf denemek amaçlı sepete Essence'in Shape Your Face kontür paletini de attım. Palette kontür, aydınlatıcı ve allık olmak üzere 3 adet renk bulunmakta. Bu paletin bir de allık rengi pembe olan versiyonu var bendeki allık rengi turuncu. Gözümle görmeden aldığım için gelen ürün beni biraz hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.

Essence Shape Your Face Contouring Palette

Teker teker incelemek gerekirse kontür rengi, gayet ideal bir renk, turunculuk içermiyor, ince ve yumuşak yapılı. Farlar için geçiş rengi olarak da kullanışlı olacaktır bence. 

Ortadaki hafif pembemsi mat beyaz rengin ise aydınlatıcı olduğu belirtilmiş ama bir yanlışlık var sanırım ya da ben mi yanılıyorum bilemedim ama aydınlatıcı olarak kullanmak için uygun bir renk değil. Açık söylemek gerekirse aydınlatmıyor, içinde hiç bir ışıltı yok, rengi de yeterli derecede açık değil (en azından benim ten rengime uygun değil) yine de göz kapaklarımı eşitlemek ya da göz altlarımı sabitlemek için pudra niyetine kullanıyorum.

Sonuncu renk ise içinde bol miktarda minik simler bulunduran turuncumsu bir allık. Allık için fazla turuncu ve simli bana göre. Ayrıca felaket bir pigmentasyon sorunu var, kaç defa denesem de hiç bir fırçayla sonuç alamadım. Fırçaya anca belli belirsiz bir ürün geliyor, o da cilde transfer olmuyor sadece sim bırakıyor. Parmaklarla aydınlatıcı olarak uygulanınca daha güzel sonuç veriyor ki esmer tenlere özellikle bu şekilde daha da yakışacağını düşünüyorum.

Essence Shape Your Face Contouring Palette Swatch

Üretildiği amaca pek hizmet etmeyen bir ürün oldu benim için ama en azından iki rengi kullanacağım gibi görünüyor. İnternetteki fiyatını hatırlamıyorum fakat Rossmann'da ve Eve Shop'ta 15 TL gibi bir fiyata satılıyor olması lazım.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın^^

Benzer Yazılar

1 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!