Maybelline the Falsies Push Up Angel Maskara

Kasım 29, 2016

Merhabalar!

Bugün ülkemizde yeni satışa çıkarılan Maybelline'in Push Up Angel adlı maskarasından bahsedeceğim. Geçen ay sürekli kullandığım, favori maskaram Maybelline'in Lash Sensational maskarasıydı, ta ki bu maskarayla tanışana kadar. Tasarımı olsun, performansı olsun bayıldım!

Maybelline Push Up Angel Rimel

Push Up Angel Maskara'nın da aynı şekilde plastik yapıda bir fırçası var ve aynı performansı gösteriyor, aşırı hacim vermiyor fakat çok güzel bir şekilde kirpikleri simsiyah yapıp kıvırıyor ve uzatıyor ayrıca fırçasınım yapısı sayesinde alt kirpiklere çok kolay bir şekilde uygulama yapılabiliyor. Push Up Angel'ın, Lash Sensational maskaraya göre bulduğum olumlu yanı kirpiklerden daha kolay arınıyor olması ki bu sayede kirpiklere daha az zarar veriyor. Gün içinde akma, dökülme gibi bir sorun da yaşatmıyor. 

Maybelline Push Up Angel Rimel

Bu tip plastik fırçaları performans açısından daha başarılı buluyorum, kıllı fırçaya sahip maskaralar yeterince kıvırmıyor ve bir süre sonra kullandıkça kirpiklerde topaklanma yapıyor. Son günlerde sürekli kullandığım en favori maskaram Maybelline Push Up Angel oldu, fiyatı 27 TL civarı.

Maybelline Push Up Angel Rimel vs Lash Sensational Rimel

Eğer beğendiyseniz takip etmeyi unutmayın, hoşçakalın!

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!