Mat Likit Rujlar Sleek Matte Me Fired Up ve Golden Rose Longstay 09

Kasım 04, 2016

Merhabalar!

   Mat likit rujlar popüler oldu olalı hangi ruju almalıyım, hangi ruj daha kalıcıdır arayış içine girdim. Şuan elimde Golden Rose ve Sleek markalarına ait birer likit mat ruj bulunmakta.
  
Golden Rose ve Sleek Mat Likit Ruj

 Yazın başlarında Golden Rose markasına ait 09 numaralı güzel mi güzel tam yaza uygun kıpkırmızı Longstay likit mat rujunu aldım. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 18 TL civarıydı.


  Öncelikle mis gibi vanilyamsı bir kokusu var. Sürümü gayet kolay, yumuşak bir yapısı var ve dudakta homojen bir görünüm sağlıyor, dudakları fazla kurutmuyor, kalıcılığı güzel. Fiyatına göre gayet başarılı buldum.

   Gelelim diğer rujumuza... Bildiğiniz gibi Sleek, bir süredir Gratis mağazalarında satılmaya başlandı. Ben de hazır kış gelmişken daha koyu kırmızı bir ruj istiyordum ve bu sefer tercihimi Sleek"in Fired Up adlı Matte Me likit mat rujundan yana kullandım. Bunun da fiyatı 30 TL civarıydı.



   İlk olarak uygulamada kolaylık olması açısından aynı renkte bir dudak kalemiyle çerçeve yapmakta fayda var diye düşünüyorum. Sürülür sürülmez kısa bir süre sonra sabitleniyor bu yüzden hızlıca uygulanması gerekiyor ve dudakları birbirine değdirmemek gerekiyor aksi takdirde dalga dalga bir görünüm oluyor. Aplikatöre fazla ürün almadan dikkatli bir şekilde uygulamak gerekiyor. Çabuk sabitlendiği için gayet kalıcı ama dudakları biraz kurutuyor, kullanmadan önce lip balm şart.

Dudakta duruşları bu şekilde ...




Eğer beğendiyseniz takip etmeyi unutmayın, hoşçakalın...

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!