Max Factor Lasting Color Collections Ruj 837 Sunbronze - Metalik Ruj

Ekim 22, 2017

Merhabalar!

Bugün blogda Max Factor'ün Lasting Color Collections serisinin 837 Sunbronze isimli rujuyla ilgili yorumlarımdan bahsedeceğim.

Max Factor Lasting Color Collections Lipstick 837 Sunbronze

Şık bir ambalaja sahip olan Sunbronze şeftali tonlarında bir ruj, yoğun ışıltılı metalik bir görünüme sahip. Rujun yapısı oldukça kremsi ve uygulanışı çok rahat, yüksek pigmentasyonu sayesinde dudaklara tek katta homojen bir görünüm sağlıyor, dudakları oldukça nemli tutuyor ve kremsi yapısına rağmen gayet kalıcı bir yapısı var.

Max Factor Lasting Colour Collections Lipstick 837 Sunbronze

Max Factor Sunbronze'un özellikle kokusu çok hoşuma gitti, annemin eskiden kullandığı rujlar gibi kokuyor adeta ve rengi de o dönemlerde annemin kullandığı rujlara benziyor tek farkı bu ruj fazla ışıltılı. Günlük olarak belki biraz iddialı kaçabilir fakat gece makyajlarında gerçekten şık duracak bir görünüme sahip, kırmızı tonlarının hatta daha da güzel duracağını düşünüyorum.

Ruju Kozmela'dan indirimde çok uygun bir fiyata almıştım, şuan 20 TL gibi bir fiyata satılıyor belki rujun bordo veya kırmızı tonlarına da bakabilirim ileride. Umarım faydalı bir yazı olmuştur, hoşçakalın^^

Benzer Yazılar

2 yorum

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Uyarı!